Thorgeir Thunestvedt

Thorgeir Thunestvedt (f. 1986) er fra Arna i Bergen og fikk sin musikalske opplæring i Indre Arna Skulemusikklag og ved Langhaugen vgs. Han har studert trompet og direksjon ved UiB Griegakademiet med Gary Peterson, Martin Winter og Harald Eikås. Han har deltatt på masterclasses med bl.a. Bjarte Engeseth og Allan Wittington.

Som trompetist har Thorgeir blitt brukt som trompetvikar i Sjøforsvarets Musikkorps, Bergen Big Band og Bergen Filharmoniske Orkester. Inntil våren 2014 spilte han i Manger Musikklag og var med på å vinne NM Brass (2010), EM Brass (2011) og WMC (2013).

Thorgeir har som dirigent gått gradene i korpsbevegelsen fra skolekorps og opp til elitekorps. Han jobber nå freelance og dirigerer bl.a. Sandvikens Ungdomskorps og Manger Skulemusikklag. Med Manger Skulemusikklag har han vunnet både NM (2012 og 2013) og EM (2014).

De siste årene har Thorgeir ved siden av faste engasjement jobbet med noen av landets beste amatørkorps bl.a. Manger Musikklag, Dragefjellets Musikkorps og Tertnes Brass.

 Som instruktør/pedagog er han hyppig brukt på seminarer og vært musikalsk leder ved ulike NMF-sommerkurs de siste 5 årene.